Opis
Moka za pico, primerna za tradicionalno napolitansko pico. Čas vzhajanja 8-10 ur. Odlična odpornost na visoke temperature, primerna za uporabo v pečeh na drva.
Imate doma krušno peč in bi želeli speči pravo napolitansko pico, z debelim, puhastim robom? Potem moka Polselli Classica ne sme manjkati v shrambi. Moka bo vzdržala ves zrak ujet v skorji in visoke temperature v peči, kar pomeni manjšo možnost prežgane in grenke moke.
Če imate recept za testo s krajšim vzhajanjem priporočamo moko Polselli Ideale per Pizza.
Sestavine
- Tip »00« mehka pšenična moka.
Alergeni
- Izdelek vsebuje gluten in lahko vsebuje sledi soje.
Alveografske vrednosti
- W 270/280
- P/L 0,50/0,60
Farinografska vrednost
- Absorpcija 59-60%
- Indeks vrednosti 48-49
- Stabilnost 10,00 -11,00 min
- Razvojni čas 3 – 3,30 min
Povprečna energijska vrednost
Polselli »00« Classica | 100 g | % AR*/100 g | |
---|---|---|---|
Energijska vrednost | kJ | 1497 | 18 % |
Energijska vrednost | kcal | 353 | 18 % |
Maščobe | g | 2,0 | 3 % |
Nasičene maščobe | g | 0,4 | 2 % |
Ogljikovi hidrati | g | 72,5 | 28 % |
Od tega sladkorji | g | 1,0 | 1 % |
Vlaknine | g | 2,5 | |
Beljakovine | g | 11.5 | 23 % |
Sol | g | 0,004 | 0 % |