Opis
Moka za hitro pripravo pice je primerna za testo s kratkim časom vzhajanja- 3-6 ur in primerna za peko v domači pečici pri nižjih temperaturah.
Ne zgodi se redko, da želimo v zelo kratkem času pripraviti domačo pico. Običajno mora testo za pico vzhajati več ur, da dosežemo želen rezultat. Za vse neučakane je v primerih, ko nimamo dovolj časa za vzhajanje, najbolj primerna moka Polselli Ideale per Pizza.
Takrat, ko imate na voljo dovolj časa za vzhajanje pa uporabite moko Polselli Super.
Sestavine
- Tip »00« mehka pšenična moka.
Alergeni
- Izdelek vsebuje gluten in lahko vsebuje sledi soje.
Alveografske vrednosti
- W 240/260
- P/L 0,50/0,60
Farinografska vrednost
- Absorpcija 57-58%
- Indeks vrednosti 48-49
- Stabilnost 10,00 -11,00 min
- Razvojni čas 3 – 3,30 min
Povprečna energijska vrednost
Polselli Type »00« Ideale per pizza | 100 g | % AR*/100 g | |
---|---|---|---|
Energijska vrednost | kJ | 1481 | 18 % |
Energijska vrednost | kcal | 349 | 17 % |
Maščobe | g | 1,0 | 1% |
Nasičene maščobe | g | 0,1 | 1 % |
Ogljikovi hidrati | g | 73 | 28 % |
Od tega sladkorji | g | 0,01 | 1 % |
Vlaknine | g | 0,025 | |
Beljakovine | g | 12 | 23 % |
Sol | g | 0,017 | 0 % |