Opis
Moka za testenine je tista, ki jo bomo izbrali za izdelavo svežih testenin, polnjenih testeni in njokov. Značilna nizka vsebnost mineralne soli v tej moki so odlične za ročno mešanje ali mešalnike in stroje za rezanje testenin.
Priprava domačih testenin ni zapletena. Vsekakor je dolgotrajnejša od odpiranja kupljenih testenin, vendar se je včasih vredno potruditi in okusiti domačo pašto. Če pa dajete prednost bio moki, bodo testenine iz moke Polselli Selezione Bio prav tako okusne.
Sestavine
- Tip »00« mehka pšenična moka.
Alergeni
- Izdelek vsebuje gluten in lahko vsebuje sledi soje.
Povprečna energijska vrednost
Polselli Polselli Pasta Fresca e Gnocchi | 100 g | % AR*/100 g | |
---|---|---|---|
Energijska vrednost | kJ | 1481 | 18 % |
Energijska vrednost | kcal | 349 | 17 % |
Maščobe | g | 1,0 | 1 % |
Nasičene maščobe | g | 0,1 | 1 % |
Ogljikovi hidrati | g | 37 | 28 % |
Od tega sladkorji | g | 0,001 | 1 % |
Vlaknine | g | 0,025 | |
Beljakovine | g | 12 | 23 % |
Sol | g | 0,017 | 0 % |