Košarica
0.00€

Polselli Pan di Spagna, tip 00

2.5049.50

Priporočljiva je za delo s srednjim časom vzhajanja in je primerna za pripravo biskvita in krofov. Pri pečenju ne izgubi volumna (manj kot 5%). Visoka stopnja absorpcije namakanih tekočin.

Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Moka za krofe in biskvite je priporočljiva za delo s srednjim časom vzhajanja. Pri pečenju ne izgubi volumna (manj kot 5%). Visoka stopnja absorpcije namakanih tekočin.

Krofi so tisto pecivo, ki nam vsaj enkrat na leto vzame dih. Če nismo popolnoma vešči priprave krofov gre lahko marsikaj narobe. Predvsem pa nas je največkrat strah tega, da se krofi ne bodo lepo dvignili. Poleg vzhajalnega sredstva je moka tista, ki mora vzdržati težo vseh sestavin in ujeti zrak. Ravno zaradi teh lastnosti je moka Polselli Pan di Spagna primerna tudi za pripravo biskvitnega testa.

Za pripravo piškotov pa raje posezite po moki Polselli Bisccotti.

Alergeni

  • Izdelek vsebuje gluten in lahko vsebuje sledi soje.

Dodatne podrobnosti

Teža Ni na voljo
Pakiranje

1 kg, 5 kg, 25 kg