Opis
Moka za piškote, srednje trdnosti in elastičnosti, visoke kakovosti, ki omogoča enostavno pripravo in stalne izjemne rezultate. Primerna je za pripravo krhkega peciva, suhega peciva in piškotov. Ne poveča volumna (manj kot 5%). Povprečna izguba teže pri peki ni višja od 15 %. Da bo krhko pecivo dišeče in lepo kot iz profesionalne pekarne.
Ko pečemo piškote, potrebujemo moko drugačnih lastnosti. Pri kruhu želimo, da je moka elastična, da se v testo ujame zrak, ki naredi kruh puhast. Pri piškotih pa želimo obdržati obliko in povečanje volumna večinoma ni zaželeno. Bistvena lastnost krhkega peciva je prav krhkost, ki ga z določenim tipom moke lažje dosežemo in tudi obdržimo. Prava moka je korak do še lepših in kakovostnejših piškotov.
V kolikor razmišljate o listnatem testu namesto krhkega, pa posezite po moki Polselli Croissant Flour.
Alergeni
- Izdelek vsebuje gluten in lahko vsebuje sledi soje.