Opis
Mešanica pšenične in ječmenove moke je bogata z mineralnimi solmi, kot so kalcij, železo, fosfor in vitamini. Značilen je po svojih notranjih antioksidativnih, osvežilnih lastnostih. Ta moka pridobljena z nizkotemperaturnim praženjem, daje končnemu izdelku zlato barvo z intenzivno, a prijetno aromo. Odlično se ujame z okusi/hrano kot so tuna, zelenjava, zelenjava na žaru …
Kolikokrat ste že jedli kruh iz ječmenove moke? Ni ravno običajen, a na mizi je vedno tisti, ki privabi oko, kot na primer mešanica moke s kurkumo.
Sestavine
- Tip »1« mehka pšenična moka, pražena ječmenova moka, valjani oves.
Alergeni
- Izdelek vsebuje gluten in lahko vsebuje sledi soje.
Povprečna energijska vrednost
Polselli Orzo Tostato Le Ricette | 100 g | % AR*/100 g | |
---|---|---|---|
Energijska vrednost | kJ | 1497 | 18 % |
Energijska vrednost | kcal | 353 | 18 % |
Maščobe | g | 2,0 | 3 % |
Nasičene maščobe | g | 0,4 | 2 % |
Ogljikovi hidrati | g | 72,5 | 28 % |
Od tega sladkorji | g | 1,00 | 1 % |
Vlaknine | g | 4,000 | |
Beljakovine | g | 13,5 | 25 % |
Sol | g | 0,004 | 0 % |