Košarica
0.00€

Polselli Fascia Rossa

1.5027.50

Moka visoke kakovosti, pridobljena z mletjem najboljše pšenice. Dobra hidracijska sposobnost. Posebej primerna za peko kruha in krušnih izdelkov.

Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Moka dobre hidracijske sposobnosti, visoke kakovosti, pridobljena z mletjem najboljše pšenice. Posebej primerna za peko kruha in krušnih izdelkov. Če recept od nas zahteva, da v moko vmešamo večjo količino vode, skoraj zagotovo potrebujemo tovrstno moko.

Če sledimo trendom svetovnega spleta, vidimo, da so krušni izdelki z veliko vsebnostjo tekočine izjemno priljubljeni. Visoka hidracija običajno prinaša bolj puhasto sredico, hrustljavo skorjo in podaljšano svežino. Takšno testo pa zahteva tui nekaj več spretnosti pri izdelavi in moko, ki dobro prenaša tekočino. Največkrat na lastnih napakah spoznamo, da nekatere moke enostavno niso sposobne vpiti toliko količine, kot narekuje recept. Rezultat je mokro testo, ki se lepi na roko in ki nikakor ne dopušča oblikovanja.

Priporočamo, da imate v svoji kuhinji moko Polselli Blue, ki je vsestranska, za recepte, ki vsebujejo večjo količino vode, pa moko Polselli Fascia Rossa.

Sestavine

  • Tip »00« mehke pšenične moke.

Alergeni

  • Izdelek vsebuje gluten in lahko vsebuje sledi soje.

Alveografske vrednosti

  • W     285/295
  • P/L    0,50/0,55

Farinografska vrednost

  • Absorpcija   58-59%
  • Indeks vrednosti   52-53
  • Stabilnost   12,00 -14,00 min
  • Razvojni čas   3,30 – 4 min

Povprečna energijska vrednost

Polselli Fascia Rossa 100 g % AR*/100 g
Energijska vrednost kJ 1497 18 %
Energijska vrednost kcal 353 18 %
Maščobe g 2,0 3 %
Nasičene maščobe g 0,4 2 %
Ogljikovi hidrati g 72,5 28 %
Od tega sladkorji g 1,00 1 %
Vlaknine g 2,500
Beljakovine g 11,5 23 %
Sol g 0,004 0 %

Dodatne podrobnosti

Teža Ni na voljo
Pakiranje

1 kg, 5 kg, 25 kg