Opis
Mešanica pšenične moke za kruh ima srednje vrednosti trdnosti in elastičnosti, ter omogoča enostavno pripravo in stalne izjemne rezultate. Visokokakovostna mešanica je idealna za pripravo srednje velikih in velikih hlebcev domačega kruha.
Danes je zaradi pravih sestavin lahko peka kruha poponoma enostavna in hitra. Pri doma pečenem kruhu vedno vemo kaj jemo. Sestavine pa lahko preštejemo na prste ene roke. In za vsako od sestavin točno vemo kako izgleda. In ravno to je velika prednost pred kupljenimi pekovskimi izdelki. Moka Polselli Fascia Avana, sol, kvas in voda, pa bo nastal čudoviti, dišeči, domači kruh.
Moka je seveda primerna tudi za mešanje z ostalimi vrstami moke. Mogoče preizkusite ta trenutek bolj priljubljeno Polselli Manitobo moko.
Sestavine
- Tip »00« mehke pšenične moke.
Alergeni
- Izdelek vsebuje gluten in lahko vsebuje sledi soje.
Povprečna energijska vrednost
Polselli Fascia Avana | 100 g | % AR*/100 g | |
---|---|---|---|
Energijska vrednost | kJ | 1497 | 18 % |
Energijska vrednost | kcal | 353 | 18 % |
Maščobe | g | 2,0 | 3 % |
Nasičene maščobe | g | 0,4 | 2 % |
Ogljikovi hidrati | g | 72,5 | 28 % |
Od tega sladkorji | g | 1,00 | 1 % |
Vlaknine | g | 2,500 | |
Beljakovine | g | 9,5 | 19 % |
Sol | g | 0,004 | 0 % |